Kalottsprell + småfeler. Kurs for barn 6 - 11 år

Konsentrert gjeng fra Kalottsprell sin hentekonsert i fjor. 

Konsentrert gjeng fra Kalottsprell sin hentekonsert i fjor. 

Årets kuleste kurs går av stabelen torsdag til lørdag på Kalottspel! Kalottsprell for Unger er et 3- dagers kurs for barn i alderen 6 til 11 år. Her får man lære og teste ut folkemusikk og folkedans sammen med noen av de beste på feltet. De som spiller fele får egen feleundervisning, og alle får masse tid til å leike, tulle, oppleve og lære. Lørdagen avsluttes kurset med en uhøytidlig hentekonsert på årets familiedag. Da skal Kalottsprell, sammen med deltakerne fra de andre kursene, opptre på festivalens hovedarena! Vi har i år en splitter ny kursplan, og 4 kule og flinke instruktører! Kursplanen kommer etterhvert.  

Instruktører i år er Stein Villa og Marit Steinsrud. De bor på Gjøvik, og skal kjøre bil hele den lange vegen til Målselv, fordi de har så mange instrument de skal ha med seg! Marit er en mester på langeleik, og Stein kan spille på nesten alt som finns! Han kan og lage instrument og spille på de rareste ting. De har masse erfaring med å kurse barn og unge, og skal og ha egen konsert under årets festival! De har med seg Maja Skogstad, som er skuespiller og kan mange ulike leiker og triks. Hun er med å passer på at alle har det bra, og har flere triks i ermet! I tillegg får felespillerne en eksklusiv mulighet til å lære slåtter og spille med felevirtuos Leif Egil Barth. 

Det er begrensa med plasser, så her er det om å gjøre å være tidlig ute!  

Kursavgift: 800,-

10. - 12. august. Mer utfyllende timeplan kommer etterhvert

For påmelding, følg linken til "kjøp billett".  

Nina Fjeldet