Kalottspell for Unger (6 - 11 år) + Kalottsprell (for de minste)

Konsentrert gjeng fra Kalottsprell sin hentekonsert i fjor.

Konsentrert gjeng fra Kalottsprell sin hentekonsert i fjor.

Kalottspel for Unger: Årets kuleste kurs går av stabelen torsdag til lørdag på Kalottspel! Kalottsprell for Unger er et 3- dagers kurs for barn i alderen 6 til 11 år. Her får man lære og teste ut folkemusikk og folkedans sammen med noen av de beste på feltet. De som spiller et instrument får egen instrumentundervisning (iallefall på fele), og alle får masse tid til å leike, tulle, oppleve og lære. Meir informasjon kjem etterkvart!   

Kalottsprell: Vi planlegg og eit nytt kurstilbud i år for dei aller minste. Dette vil foregå på dagtid laurdagen, og passer for dei aller minste.

For påmelding, følg linken til "kjøp billett".  (billettsalget er ikkje opna enda)

Nina Fjeldet