Spelkurs og songkurs for vaksne!

Fra vokalkurset 2017

Fra vokalkurset 2017

Årets kurs for voksne er nå klare! Det blir to godbiter, der det går an å lære ukjente slåtter og svenske viser! 

Spelkurs med Hallvard Bruvoll! 
Hallvard er ein eminent felespelar som kan ei utruleg mengde fine, kule og flotte låter. På dette kurset lærer han bort låter frå Troms, som ikkje er av dei aller mest kjente. Det blir skatter frå arkivet, og gamle og nye perler! Han lærer bort på fele, og kurset krever at du kan å spele på ditt instrument. Ellers opent for alle! 

Songkurs med Carin Ehelmsdotter! 
Carin kjem frå nord i Sverige, og har syssla med folkemusikk og folkedans opp gjennom livet. Ho har samla seg ei herleg skattekiste av suller, stubber og vers, ballader og anna visemateriale. På dette kurset lærer ho bort ulike favoritter!

Begge kursa går over 2 dager: fredag 14- 16 og laurdag 11 - 13. Kursarena er på Mellembygd Kultur- og Oppvekstsenter. Kursavgift kr. 500,- pr. kurs. 

Nina Fjeldet