Folkband. Samspelskurs for alle i alderen 12 - 18 år.

OIL-IMG-3976.jpg

Er du ungdom fra 12 år og oppover og kan spele eit instrument eller liker å synge? Meld deg på kurset FolkBand og opplev 4 dagar saman med andre deltakarar og profesjonelle instruktørar. Du får lære dei beste låtene og sette dei saman i heftige arrangement, sammen med instruktørane. FolkBandet opptrer under familiedagen og Kalottspelkonserten laurdag 12.august. Gjengen som deltek på dette kurset overnattar på skulen, alle måltider inkludert. I kursplanen er besøk på fleire av festivalkonsertane, og sosialt opplegg på kveldstid (inkludert dansespel på fredagskvelden). Ei perfekt og inspirerande avslutning på sommaren!

Instruktørar i år er ingen ringere enn trønder og felespelar Jo Einar Jansen, og gitarist Fredrik Luhr Dietrichson. Begge er ringrever på sine instrument, og speller i flere kule band, blandt andre Moenje, som besøkte Kalottspel og Målselv våren 2017. Dei har masse krutt på lager, så det er berre å gripe sjansen! 

Timeplan kjem etter kvart. Inkludert er besøk på utvalgte konsertar og dansespell på dansefest fredagskveld. Kurset avsluttes laurdag med opptreden på familiedagen og Kalottspelkonserten kl. 18.00. 

Kursavgift: 1100,- inkl. overnatting og kost. 

Oppstart onsdag 8. august kl 12:00. Mer utfyllende timeplan kommer etterhvert

For påmelding, følg linken til "kjøp billett".  

Nina Fjeldet