Folkband. Samspelskurs for alle i alderen 12 - 18 år.

OIL-IMG-3976.jpg

Er du ungdom fra 12 år og oppover og kan spele eit instrument eller liker å synge? Meld deg på kurset FolkBand og opplev 4 dagar saman med andre deltakarar og profesjonelle instruktørar. Du får lære dei beste låtene og sette dei saman i heftige arrangement, sammen med instruktørane. Gjengen som deltek på dette kurset overnattar på skulen, alle måltider inkludert. I kursplanen er besøk på fleire av festivalkonsertane, og sosialt opplegg på kveldstid (inkludert dansespel på fredagskvelden). Ei perfekt og inspirerande avslutning på sommaren!

Instruktørar i år blir snart offentleggjort, men vi kan garanterte at det blir to av dei flinkeste og kuleste verdensdelen vår har på by på!

Timeplan kjem etter kvart. Kurset går i år frå torsdag 8. - syndag 11. august (avsluttes med opptreden på konsert syndag på dagen).

Kursavgift: 1100,- inkl. overnatting og kost. 

For påmelding, følg linken til "kjøp billett".  (billettsalget er ikkje opna enda)

Nina Fjeldet