Bygda Dansar - Arktisk Takt

DSC08040.JPG

Velkommen til dansesamling med ARKTISK TAKT på Kalottspel i Målselv, 08.-10.august 2018. Vi starter med innlosjering fra klokka 17, onsdag 08.august 2018.

Det er gratis å delta på dansesamlingen, inkludert kost & losji. Reise til/fra samling dekkes av deltakerne selv. Det er ikke noe krav til at man har deltatt tidligere i prosjektet, ei heller kreves det danseerfaring. 

Si ifra om du trenger reisetips eller ikke vet hvordan du finner fram. Kanskje kan det samkjøres til Mellembygd Kultur- og Oppvekstsenter / Mellembygd Samfunnshus, hvor festivalen holder hus. Gå gjerne inn på: http://kalottspel.no/ hvis du vil vite mer om Kalottspel

På denne dansesamlingen vil vi møte folkemusikere på samme alder som oss, som deltar på kurset til FolkBand, Vi kommer tilbake med informasjon om hva vi skal danse, og hvem som vil instruere og spille til dans. Timeplan blir tilsendt deltakerne ei uke før oppstart.

Kontaktperson og påmelding til: Stine Trondsdatter på bygdadansar@fmfd.no eller
tlf 40 61 52 22.

I påmeldinga trenger vi informasjon om:

Navn
Fødselsår
Hjemkommune
E-post
Telefonnr. + Foresattes kontaktinfo (hvis du er under 18 år)
Evt. allergier eller annet å ta hensyn til

Sover du over?

Ta med: Klær å danse i, dansesko, drikkeflaske, toalettsaker, pysj, spill, bok, musikk, anna som kan være kjekt på samling.

Håper vi sees der!

Hilsen Sigurd, Torill og Stine i Arktisk takt - Bygda Dansar Troms

 

For mer informasjon om Bygda Dansar og Arktisk Takt, trykk her

Nina Fjeldet