Frivillig på Kalottspel? Meld deg nå!

Kalottspel har ein fantastisk stab med frivillige kvart år, som er med å gjer festivalen til ei god oppleving for artister og publikum. Vi er heilt avhengige av våre frivillige, og håper du vil være med i staben vår i år! Av oppgaver kan nevnes kjøkkenhjelp, rigg, billettsalg, vaktmannskap, sjåfør, roer på elvesafari, kakebaker, nattevakt, potet ++. 

God stemning bak grillen på fjorårets familiedag. Foto: Odd- Inge Larsen

God stemning bak grillen på fjorårets familiedag. Foto: Odd- Inge Larsen

Som frivillig får du komme på innsida av Kalottspel. Du blir ein del av eit fantastisk frivilligteam, og får møte våre fantastiske artister, kursdeltakere og publikum. Du får sjølvsagt t- skjorte og gratis inngang på eit eller fleire arrangement, ettersom kor mange vakter du har. 

For å melde deg med som frivillig, ta kontakt med oss på epost eller telefon. 

E-post: frivilligkalottspel@gmail.com

Telefon: Frivilligkoordinator Wanda Breistrand, 454 26 561

Nina Fjeldet