Tilbake til alle arrangementer

Våtmark og Akevitt - UTSELD

Våtmark og Akevittkurs

Fredag 13. august kl. 19.00 og
Lørdag 14. august kl. 16.30.

Akevitt fra Lyngen og utidig folkemusikk fra Sverige, det er inneholdet i dette splitter nye konseptet til årets Kalottspel. Vi inviterer publikum inn i lavvoen for å fa smurt både ører og smaksløker.

Aurora Spirit Distillery er Nord- Norges eneste akevittprodusent. De har mottatt en rekke priser for sine produkter og turistsenter, som vekker internasjonal oppmerksomhet. Dette året kommer destilleriet med flere spennende nyheter fra nord, og vi har fått dem hit til Kalottspel for å dele litt av sin kunnskap med oss. De vil fortelle om norsk akevitthistorie og gjennomføre smaking av flere akevitter fra verdens nordligste destilleri. Les mer om Aurora Spirit Distillery her.

Våtmark
Med vakre melodier og grove tekster tar gruppa Våtmark tak i den mest tabubelagte tradisjonen i svensk folkemusikk, nemlig grisevisene. Med herlige vokalharmonier, glimt i øyet og fengende arrangement byr duoen alle nysjerrige ører på en morsom og spennende opplevelse med både gammelt og nytt materiale som er lagd av, om og/ eller for kvinner. Les mer om Våtmark her.

Nina Grigorjeva - sang og fløyter
Sandra Berggren - sang og fele

Våtmark og Akeevitt foregår i festivallavvoen på Mellembygd Kultur- og Oppvekstsenter.
Arrangementet har få tilgjengelige plasser, og aldersgrense 20 år!
Fredag 13. august kl. 19.00 og
Lørdag 14. august kl. 16.30.

Tidligere arrangement: 13. august
Danse staur, Danse staur
Senere arrangement: 13. august
Slåtter fra Gaupdalen + Fredagspub