Tilbake til alle arrangementer

AVLYST: Hekla Stålstrenga: Skravla Gård

Denne konsert er desverre avlyst pga covid. Alle som har kjøpt billetter får disse refundert.

Endelig! Etter å ha vorte koronautsatt to gonger, prøver vi oss igjen og inviterer til konsert med Hekla Stålstrenga og barnemusikken frå Skravla Gård! Konserten er på Velferden i Øverbygd tirsdag 8. februar kl. 18.00. Vi følger aktuelle smittevernsregler, og inviterer til en trygg konsertopplevese for heile familien!

OM KONSERTEN Hekla Stålstrenga har gjennom 15 år opparbeidet seg et solid navn her til lands med sin særegne blanding av folkemusikk, viser og pop. Sanger som «Har du Fyr», «Folketonen», «Vise ved Vintersolkverv» og «Siste Sang» har forlengst gått inn i den norske visekanonenen.

Nå har bandet for aller første gang skrevet ny Hekla-musikk for barn, og dette blir det både konserter og plate av. I utgangspunktet var dette et bestillingsverk til Senja Barnefestival på Lysnes sommeren 2020, men vi vet jo alle hva som skjedde med den festivalsommeren. Musikken lever uansett videre. Sangene tar oss med til et univers rundt «Skravla Gård», der vi får treffe mange finurlige karakterer som den Sure Sjura, Flyndra Klaus og den Feite Kveita Ellinor. Vi får komme på besøk i oldermor sitt hus, være med å bygge båter og jammen får vi ryddet litt snø også.

Konsertene til Hekla Stålstrenga er kjent for sin energi, tilstedeværelse og musikalitet blandet med humor, spilleglede og særdeles kompetente musikanter. Bandet består av noen av landets mest markante musikere på sine respektive instrumenter. Og nå endelig, etter 15 år, er de klar for en helt nyskrevet Heklakonsert for barn. Håper dere også er det!

NB! Konserten arrangeres i forhold til gjeldende smittevernsregler. Vi holder smittevern høyt, og legger til rette for et trygt arrangement. Vi ber publikum ta ansvar og forhalde seg til gjeldande reglement. Er du sjuk må du bli heime.

Konserten koster kr. 100,- for barn under 16 år, og koster kr. 200,- (+ bill.avgift) pr. voksen. Har du 3-5 barn kan du kjøpe familiebillett kr. 600,- (+ bill.avgift). Alle barn må komme i følge med ansvarlig voksen, som vil være vår smittevernskontakt. Vi plasser kohorter i salen fortløpende. Maks antall tilgjengelige billetter vil derfor variere ettersom salen fylles opp.

For oppdateringer om arrangementer følg med på vår facebookside, facebook.com/kalottisoi

Vi ønsker velkommen til konsert!

TEIKNEKONKURRANSE!

I samarbeid med Hekla Stålstrenga inviterer vi alle barn til å delta i vår teiknekonkurranse. Teikn ei teikning med eit motiv inspirert av Hekla Stålstrenga sitt univers, og vær med i trekninga om din heilt eigne Skravla Gård- CD! Ta med teikninga når du kjem på konsert, så henger vi den opp. Anne Nymo Trulsen (ho som syng!) elsker å teikne og er vår superdommar. Ho trekker ut 3 teikningar som blir premiert.

Anne Nymo Trulsen digger å teikne. Ho syng i Hekla Stålrstrenga, og er superdommar i teiknekonkurransen!

Tidligere arrangement: 4. februar
Summers og Silvola - How to raise the wind
Senere arrangement: 26. februar
Ragnar Olsen - det va de åran