Tilbake til alle arrangementer

Skogmo/Haanshus

Det blir strengebonanza i Løvhaugfjøset når duoen Skogmo/Haanshus har konsert 21. april. Konserten er i Løvhaugfjøset, en perfekt arena for akustisk musikk.

Billetter koster kr. 250,- (inkl. billettavgift). Barn u/ 16 år kjem gratis inn så lenge det er ledig plass.

Foto: Johanna- Adele Jüssi

OM SKOGMO/HAANSHUS
Blandingen av tarm og stål står sentralt i strengeduoen Skogmo/Haanshus sitt åpne og akustiske lydbilde. Når landsdelsmusiker Bendik Lund Haanshus med sin rytmiske og folkemusikalske gitarbakgrunn i samspill med professor Jørgen Skogmo på teorbe og barokkgitar besøker konsertsalene, opererer duoen innenfor et vidt, nesten grenseløst, folkemusikkbegrep.

Repertoaret spenner fra folketoner og slåtter godt forankret i den norske tradisjonsmusikken, til egenkomponert og folketoneinspirert materiale. Skogmo/Haanshus søker etter det enkle og nære i sine arrangementer og i sitt uttrykk, men samtidig det komplekse, overraskende og uforståelige.

Duoen har spilt sammen i en årrekke, og gitt to plater. Deres siste plate «Korall» ble innspilt på Kråkeslottet på Senja.

Medvirkende: Bendik Lund Haanshus – gitarer Jørgen Skogmo – teorbe og barokkgitar

Les og sjå meir om duoen her: www.skogmohaanshus.com

PRAKTISK INFO
Billetter koster kr. 250,- (inkl billettavgift). Barn u/ 16 år kjem gratis inn så lenge det er ledig plass. Billetterselges på kalottspel.no eller i døra.

Dørene opner omlag 20-30 minutt før konsertstart. Konserten varer i underkant av ein time.

Løvhaugfjøset ligger nokre hundre meter frå Rundhaug sentrum i retning Øverbygd (Øverbygdveien 41). Løvhaugfjøset er eit ombygd fjøs, med utmerka akustikk. Lokalet er dessverre ikkje egna for rullestolbrukarar, da det er eit krevande inngangsparti med høg dørstokk og ujamnt gulv i gangen. Det er ein utedo tilgjengeleg for publikum.

Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Sikkerheten er viktig for oss, eit Kalottspelarrangement skal være ei god opplevelse i trygge omgivelser.

For billetter og meir info, sjekk www.kalottspel.no

Tidligere arrangement: 26. februar
Ragnar Olsen - det va de åran