Folkband. Samspelskurs for alle i alderen 12 - 18 år.

OIL-IMG-1087.jpg

Er du ungdom fra 12 år og oppover og kan spele eit instrument eller liker å synge? Meld deg på kurset FolkBand og opplev 4 dagar saman med andre deltakarar og profesjonelle instruktørar. Du får lære dei beste låtene og sette dei saman i heftige arrangement, sammen med instruktørane. Gjengen som deltek på dette kurset overnattar på skulen, alle måltider inkludert. I kursplanen er besøk på fleire av festivalkonsertane, og sosialt opplegg på kveldstid. Ei perfekt og inspirerande avslutning på sommaren!

Instruktørar i år er Bendik Lund Haanshus og Johanna-Adele Jüssi. Bendik er trønder og ein råtass på gitarer. Han er landsdelsmusiker i Nord- Norge, som gitarist i bandet Fotefar. Johanna-Adele er opprinnelig fra Estland, men bor i Målselv. Ho har ein mester i nordisk folkemusikk, er ein dyktig pedagog og speller i blandt anna superduoen Jansen/Jüssi. Begge er rågode utøverar og skikkeleg kule folk, og kjem til å lære bort både herlege låtar og uvurderlige samspelstriks!

Timeplan kjem etter kvart. Kurset går i år frå onsdag 7. - laurdag 10. august. Laurdag opptrer vi på årets Kalottspelkonsert!

Kursavgift: 1100,- inkl. overnatting og kost.

For påmelding, følg linken til "kjøp billett".  

Nina Fjeldet