Kalottspeldagboka // frivilligkoordinator Wanda Breistrand

Bli bedre kjent med folkene du vil møte på Kalottspel! 

Vi har tatt en prat med vår supre frivilligkoordinator Wanda. Det er hun som skal passe på de flotte folkene som stiller sin arbeidskraft til disposisjon for festivalen. Wanda er opprinnelig fra Otterøya i Trøndelag, bor i Oslo og jobber frem mot festivalen fra hovedstaden. Det blir stas å få henne til Målselv i august!

Hva heter du? Wanda Breistrand. Ifølge min mor skull æ egentlig heit Ullrikke, men så vart itj det det læl. 

Hvor gammel er du? 25 år 

Hva jobber du med / gjør du? Helt fersk, nyutdanna danser fra Kunsthøgskolen i Oslo med en bachelor i samtidsdans. Jobbe frilans, for tida med ulike små kunstprosjekta og andre produksjonsrelaterte ting. I sommer jobbe æ som publikumsvert og i billettkassa på Västanå teater, så æ gjør litt av hvert. 

Hvilken musikk hører du på for tiden? Akkurat nå: et album av Gerd og Otto Nilsen fra ca 50-tallet, Aretha Franklin, diverse trekkspillmusikk og MJ.  

Din favorittrett? Barndomsretten va klubb og duppe med flæsk, sirup og brunost. No e det sushi - heimlaga eller fra en god restaurant, futomaki med laks og chilimajones, eller enkel maki med laks, jordbær og kremost MMmm. 

Hva har du gjort så langt i sommer? I sommer har æ vært på Island: kjørt rundt på sør-kysten, ridd på hesta, sett geysir og opplevd den Blå Lagune. Ellers har æ besøkt familien min i Trøndelag og bada så og si kvær dag.

Hvor mange har du kysset hittil i år? Bare en - favoritten:)

Har du vært på Kalottspel før? Nei, aldri faktisk. Hadd ikke hørt om festivalen sånn ordentlig før i fjor, så æ føle mæ skikkelig heldig som får vær med på teamet i år. 

Har du et spesielt minne fra en annen musikkfestival? Har ikke vært på så mange musikkfestivala, men va frivillig på P.I.P i fjor og fikk sett Solange og co live på scenen, det va rått! 

Hva gleder du deg mest til under årets festival? Å møte all fine folkan som æ bare har snakka med gjennom sosiale media, håpehåpehåpe å få sett orgelsuite på torsdag, og få dansa litt med noen spreke gubba. 

Hva ville du sagt til Donald Trump hvis han plutselig møtte opp på Bakkehaug i august? Trur itj æ hadd turt å sei nån ting. Eller, make Kalottspel great again? Eller noe i den duren.

Hvem ville du hatt med deg på Kalottspel hvis du kunne velge helt fritt av alle i hele verden?Morfar! Han hadde digga det. 

Hva foretrekker du:

Sene kvelder eller tidlige morgener? Sene kvelder definitivt

Liten laks eller stor ørret? Bestefar har laksnot og sier alltid liten laks. Ørret=mye mer bein i maten. 

Sjokoladekake eller bløtkake? Av gammel gebursdagstradisjon må æ nok sei blautkak med romkrem og banan, med kiwi som topping.

Mygg eller klegg? Hmm, vanskelig. Som superallergisk mot begge deler må æ nok velg klegg, dem e færre, større, treigere og kan dermed drepes når dem sett sæ te å ska bit. 

Øl eller vin? Øl til sommer og rødvin til vinter

Online eller offline? Offline 

Hva vil du si til de som vurderer å komme på Kalottspel, men som fortsatt er i tenkeboksen? Ikke tenk, bare kom! Du e hjertelig velkommen som gjest, frivillig eller ka enn du måtte ønske. Årets program e for all og det bli steikanes bra! Vi sees! Juhuuuuu!

Wanda.jpg
Nina Fjeldet