Kalottspelåret 2019 er i gang!

2019 ser ut til å by på ei mengde herlige Kalottspelopplevelsar. Vårsesongen er allereie i gang, og festivalprogrammet er ikkje så langt unna. Det blir ein del ukjente programpostar, men og mykje kjent for alle Kalottspelvener. Følg med her og på vår Facebook.- side.

Read More
Nina Fjeldet
Et stjernespekket høstprogram for Kalottspel!

Vi gleder oss til de fine konsertene vi skal arrangere i høst og er stolte av å kunne presentere menyen for siste halvdel av 2018. La deg friste av nestor innenfor norsk folkemusikk Knut Buen, nordnorsk tradisjonsbærer og formidler Susanne Lundeng med band, familieforestillinga “Fela & Fanten” og den vakre julekonserten “Vintersong” med Sigrid Moldestad og Hazelius/Hedin. Vel møtt til en hjertevarmende høst!

Read More
Nina Fjeldet
Kalottspeldagboka // kjøkkensjef Mari Tollefsen

I Kalottspeldagboka tar vi i dag en prat med kjøkkensjef Mari Tollefsen og du får vite hva hun foretrekker av stor ørret og liten laks, hvem hun aller helst ville hatt med på Kalottspel, hvor mange hun har kysset i sommer og hva hun ville sagt til Donald Trump hvis han plutselig møtte opp på festivalen i august.

Read More
Nina Fjeldet
Vi elsker jam!

Den ferske festivalsjefen har satt sammen ei herlig liste med låter som er gode å jamme på, så her er det bare å sette seg ned og høre og glede seg til august. Spiller du et instrument kan du friske opp hukommelsen med gamle klassikere og gjerne lære deg noen nye til sommerens høydepunkt i Målselv!

Read More
Nina Fjeldet